först midsommar

uppdatering om Kramfors kommer, snart
förhoppningsvis
Men först är det hårdpluggning av körkort,
sträckläsning av Twilight (jag ger mig, hittills har jag inget att klaga på när det kommer till Twilight serien..)
och imorgon simträning nr1 med mr Sork i Åre
där även resterande delen av långhelgen kommer spenderas,
åtminstonde tills på lördag,
sen vill jag nog bort därifrån också..
Bara jag, mor, far och sorken i varje fall
Lugnt och skönt och förhoppningsvis regn och mycket bra på TVn !
(Regnet lär väl knappast göra mig besviken, det är ju trots allt Jämtland!)


Kussehelg i Kramfors

Sommarlov, sommarlov, sommarlov!!
(och en del överraskande betygsbeslut fick man reda på de sista dagarna, endast åt det positiva hållet dessutom!)
Så hur invigar man ett sommarlov bättre än Stadsfesten i Kramfors med två av sina underbara släktingar?
Jag kom inte på nått så håller nu på att packa och försöker hitta kläder för att ta bussen mot öst(?) och Is lägenhet där jag hoppas på att kunna få den långa delen utav soffan, trots att E hotar med motsatsen....
Så tagga, tagga i helgen blir det fest!


Stör inte, källarfisk i arbete

Sitter i den ack så välbekanta G källaren som för dagen/veckan/skolåret är sorgligt tom och tyst, bara M, jag och en tjej till i hela salen. Är ganska tomt i hela skolan för den delen, skåp står tomma och man behöver inte längre tränga sig för att få mat i matan eller ta sig igen ljuskorridoren, detta leder därför till att man nu är förtidig till lektionerna istället för sen... Illa illa. Duktiga lilla jag sitter i varje fall nu och har precis skrivit färdigt det allra sista skolarbetet för det här skolåret, blev 10 minuters skriveri och inte alltför genomarbetat men så kan det gå. Är nöjd och glad bara jag får sommarlov någongång, så jag kan vara arbetslös tillsammans med alla andra! Först måste dock tiden dryga sig fram till 13:20 då median börjar sen är det väl få se nu ungefär 5 lektioner till man kanske borde dyka upp på innan man är klar. Så de kan vara. Måste kanske ringa och prata med I också så jag slipper sova ute på en av Kramforsparkbänkar fredag och lördag.. Skulle vara en liten fördel, sen om det är någon som är sugen på att fika på stan någonting i veckan så är det bara att höra av sig! Och I förlåt igen för min dåliga mattematik, du ska få´50 lappen jag lovar!


Sista pluggsöndan för i år !

Så sitter man här sista söndagen innan sista sommarlovet,
och precis som vanligt blev söndag en sån där sista minuten pluggisdag.
Känns inte så jättejobbigt ändå, jag menar det är väl som ett bra avslut att spendera sista söndan innan sommarlovet så som man är van att spendera söndagarna, med skolböcker över hela bänken, datorn på högvarv och skön musik i högtalarna. Blir ju till och med lite gjort, kors i taket!
Har hittills hunnit färdigt med Mariannes sista minuten, 'jag har egentligen inget vettigt för er att göra den här lektionen', uppgift i Media, planerat ut en plan för Projektarbetet i huvudet, RÖSTAT i EU-valet (klapp på axeln) och fått färdigt Vetenskapspsykologin så där fem dagar för sent.
Bara svenskan kvar nu (restuppgifter sen gu vet när) sen, då är det fan sommarlov för min del också! Visst finns det en eller två lektioner man borde dyka upp på men inge mer plugg förren till hösten, härligt härligt!
Fira det hela ska det förstårs oxå göra, sista sommarlovet kan ju inte börja helt omärkt så där, så på fredag bär det mest troligtvis av till Kramfors, Stadsfesten och Kusin(erna?) Måste kanske bara ringa I och kolla så jag har sovplats först bara, petitesser, petitesser!


Bjuder på bild från Mars(?) dagen till ära också