Från botten till toppen till nässprej..

De senaste två veckorna har verkligen hunnit innehålla de mesta! Började med ungefär fem dagars depresion då de mesta var grått och svart och jag gick runt som världens emotjej på skolan, kändes så i varje fall.. Sen kom Åre helgen och humöret gick uppåt igen och sedan lyckades det hör och häpna hålla i sig genom hela Måndag, tisdag, onsdag (litet dropp där pga matte, läs föregående inlägg så förstår ni att det var oundvikligt, jag menar med regn och allt?!) , torsdag och ja sen växlade vi, inte tillbaka till depresion men till Förskylning!
Hela halva gårdagen gick jag runt och kände mig som en guldfisk på land eller nått liknande, helt jättetäpp i näsan och torra spruckna läppar! Dock kändes allt lite bättre efter ett Lypsylköps besök på ICA och macka och te i Lyan, men när jag kommit hem och inga av de 110 nässprejar vi har funkat så var de bestämt, morgondagan (alltså idag) blir inställd!
Och ja det kändes inte helt fel att krypa tillbaka ner i sängen efter sjukanmälningssamtalet och bara mysa och sova lite till...

Kommentarer


Alina

Tack så mycket!! :) Trevlig helg!

2008-10-03 @ 15:00:40
http://emmiealina.blogg.se/

Daniel

Uah krya på dej!!

2008-10-03 @ 19:13:43
http://danielfagerholm.webblogg.se/

Daniel

Välkommen på födelsedagsfest ikväll med finska piroger, lapinkulta och dans runt granen om du e frisk!

2008-10-04 @ 16:19:31
http://danielfagerholm.webblogg.se/

Daniel

Niger så fint för gratulationerna! E du i liv?

2008-10-06 @ 18:57:52
http://danielfagerholm.webblogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: