hjulen på bussen snurrar runt runt

Ana vid vår favorithållplats i Dublins studentkvarter, dock är bilden från förra helgen men kände inte för att släpa med mig storkameran till dansgolvet igår. Bilderna under sånna kvällar får resten av folket stå för och bilder tas det...
Helgen har hittills bjudit på en rolig kväll i Bray på ny pub med musik som kanske inte direkt var min smak men folket visst i varje fall hur man klädde sig (till skillnad från alla tjejer på nattklubbarna här omkring som ser mer eller mindre ut som att de försöker sälja sig själv...). Jo och de irländska killarna bet inte folk på det här stället (eller det var vad de sa i varje fall, raggningsreplikerna är minst sagt underhållande här borta). Dock lämnade vi dom bakom oss när vårt sällskap försvann och begav och istället ut på jakt efter dom som vi senare hittade i sällskap med ännu fler spanjorer. Kommer helt klart förstå spanska snart!
Igår blev det dock irrandes runt i Dublins kvarter. Sprang in i Schweizfolket igen utan att det var meningen och träffade även ett gäng från Österriket - som det dock inte gick att ha alltför mycket konversation med då A. engelskan var bristande B. De var något överförfriskade och C. musiken var något hög. Dans, skratt och skoj blev det i varje fall men vid ett tiden började magen prata så då blev det välkända Burger King innan bussen där vi träffade två minst sagt pratglada irländare som höll oss vakna under de dryga 50 min till Greystones.
Idag (det lilla som är kvar) blir det nog lite lugnare dock så man orkar jobba i veckan. Ska möta upp A och 'Eva Longoria' om en stund och sen får vi väl se vad som händer.
Det var en liten uppdatering om nu i varje fall :)

Kommentarer


Ingela

Hm... Förvånar mig att du inte stött på några italienare ännu?

2010-10-05 @ 20:03:57
http://ingelameandnow.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: